O filmech
Maci :: já to ještě neviděl..ale doma to máme
Dabilor :: moje nejstarší dcera ho nenávidí, já ho znám zpaměti a řehtám se už při titulcích na začátku, říkám jim to dopředu, co ted mají říct... a Hanička - 7 to viděla jednou se mnou a furt ho chce pustit znovu
Já teď viděla ten film V hlavě
zase knedlíky..
Zrovna koukám na "Kiki's Delivery Servis" Mám rád Miyazakiho filmy, taková "Princezna Mononoke" je prostě klasika
Jindřiška :: jak holky jako???
http://www.herni.cz/online-superhry-zdarma?utm_source=annahb
Jindřiška :: me se moc libil BESTIAR - opravdu trefny ze zivota a fajn filmecek
Jelikož sem chodí hlavně holky, jak se zdá, všem bych chtěla doporučit film Tajnosti. Je to takový výtvarně a žensky hezký film a našich zamotaných hlávkách
Hl. role Iva Bittová, její manžel Roden a režie Alice Nellis. Moc hezký!
Maci :: šlo to ve středu v půl jedný v noci tak bohužel, ale zkusím to jestli nebude v půjčovně
ZuzanaK :: já to včera četla, ale nevím, kdy to je asi včera v noci nebo dneska... zjistím, škoda že nemám DVD nahrávání
Někdy tento týden dávají komedii W.Allena o režisérovi, který oslepl. Pamatuji si že se mi to před lety v kině hodně líbilo, je to takový ten je praštěný ale podle mě chytrý humor. Škoda, že to tv zařadila na někdy po půlnoci, takže budu mít smůlu a video naprogramovat pořád neumím
tak jsem konečně videla Doors. To je psychedelikou prosáklý. Dojem to na mě nechalo silnej teda. Na druhou stranu, mám ráda veselý filmy
Bóbika :: tak se plácej
Maci :: já se vykecávat moc nechodím, jen vždycky prolítnu pár diskusí tady, někde něco plácnu, to mi vyhovuje
Bóbika :: kde se cáráš? ty nestíháš nebo co? kdy jsi naposledy byla na diskuzi? hafíčku, pošli paničku
Me se libil film MLUV S NI
Bóbika ::
Madisonské mosty
Maci :: jo to je ono, samozřejmě jsem část i prospala, ale na konec jsem se probudila, pěkně jsem si pobrečela
Bóbika :: já mám pocit, že jsem to kdysi viděla, ona ta jeho holka měla autonehodu a tak si myslel, že na ni počká několik let a nějak ho tam zapomněli nebo co, ne? nebo ten kámoš umřel nebo něco
Nedívali jste se náhodou včera odpoledne v TV na Věčně mladý ? Zajímalo by mě proč ho zmrazili, na tenhle okamžik jsem čekala, ani psa jsem kvůli tomu nešla vyvenčit a stejně jsem o něj přišla
tak jsem konecne podruhe zkoukla Merlin (1998).. moc pekna pohadka pro dospele.. ac je to trihodinovka, nenudilo me to ani minutu.. moc pekne provedeny a vykony hercu fakt dobry.. palec nahoru :O)
já včera viděla po 5. Asterixe, co ho dávali s Bleskem... děcka zas mají mánii
Ahojky, jak se vam vcera vecer libil film MLUV S NI ??
Jindřiška :: no, já se na to těšila, však než to bude v tv, tak se dovím víc
Já teď každej film, kterej doma načnem vidím jen způlky Pak usnu.
Jindřiška :: docela jsem se na to těšila
Jindřiška :: hm.. to jsem cekala vetsi nadseni teda,, delaj kolem toho humbuku..
tak Vratný lahve teda nic moc... ach jo. Je to film pro šedesátníky, ti se taky za břicho popadali. Ale vsadím se, že to je poslední film kompletní Svěrácký party
Jindřiška :: ja tam nebyla.. sem zrovna sedela ve vlaku do nemecka a knucela sem, protoze to jsou moje dlouholety obdivovani demoni .. uaaa... tys tam byla, jo.. uz je asi live nikdy neuvidim.. tak se krmim aspon timhle :O)
Witch :: jj, vim vim... byla na pinkflojdim koncertu někdy? Já byla na Strahově, byl to takovej můj první velkej koncert a dodnes to vidim a slyšim. Oni jsou takoví démoni trochu...což
kraaaasa :O).. vcera jsme dali THE WALL.. mentalni masturbace :O>>> .. ja nevim, ty floydi, proste neprekonatelny.. brkoslav, psychedelika hudby a obrazu v tomhle filmu .. no komentar..
ja si taky hrozne blbe pamatuju jmena, takze nevim
teda jako jméno mi to něco říká, ale fakt nevím, co natočil
šmánkote a to je kdo? co natočil?
A co Lars von Tier, líbí se vám toněkomu?
Teď udělal nějakou komedii, měla bych jít v pondělí naprojekci jestli mi to vyjde. To se těším
no to možná já, už to sháním delší dobu, ale nikdo to nemá a koupit se to nedá, nikde na intternetu
Maci :: jezis, o Mary Poppins tady nekdo psal kolem vanoc. Jakoze pro deticky, ze by kopik?
ZuzanaK: jo, on se potřebuje zaučit, než se ožení a zamilujou se...
a ještě jsem ujetá na Jízdu... od Buty
a většina muzikálů nebo hudebních filmů - Flashdance, My fair lady, Zpívání v dešti, Hříšný tanec... jo a náhodou nemáte někdo nahranou Marry Poppins?
Maci :: a me uz to doslo... to je ten film o mladicky holce, co ma starsiho a hlavne zamozneho milence a schazeji se v takovem kamrliku a je to hodne eroticky VID ?? tak to se mi taky libilo. to se ti bude libit ta Frida, ma to podobny podtext ale je tam jeste navic urcita rovina umeleckeho sveta, zasazeni do J.Ameriky to podtrhuje.
ZuzanaK: jo, Milenec, moc hezký to bylo...
Jindřiška: no, byla to trochu tvrďárna, však říkám - kino pro náročný... však já si z toho pamatuju, mama, viděla som ti chlpy
Maci :: Z Pianistky jsem byla drobítko v šoku Tomu říkám úchylka
ZuzanaK :: ne, ale ten scénarista dělal 21 gramů. Taky mi to přijde hodně zajímavý, ale bude to zase drsňárna
Ten Babel, co je tu ted soutez, vypada docela dost zajimave. Videli jste neco od toho rezisera?
Maci :: to neznam, a ten film se jmenuje primo Milenec ? To si pujcim
já mám ráda ty náročný filmy na dvojce, akorát mě štve, že je dávají tak pozdě, i když já stejně vidím kousek, protože děcka nespí tak si to nahraju a dívám se za půl roku
Dobrá byla i Pianistka - ta francouzská
jojo, Gejša je fajn
http://www.fiftyfifty.cz/spolecensky-magazin/805584731/Ladne-zapesti-Gejsi.php