O filmech
katchenka :: už jsme se na to koukli, první chvíle kdy jsem strčila hlavu pod peřinu byla, jak seděla v tý škole a ze spolužáka na ní vykoukl ďáblík. A hádej co se mi v noci zdálo?
Bóbika :: tak se na to koukejte spolu protoze kombinace... sem sama doma, je vecer, kouknu se na to.... neni zrovna rozumna
katchenka :: prý to máme doma, tak to brzo zkouknem
katchenka :: nenene! naopak!
ty vis, co mi podstrcit pod cumak!
Witch :: ty me mas prectenou
katchenka :: .. no .. to je jako bys mi rekla "koukni na to" :o> ja nekdy drazdim hada bosou nohou.. a pak se z toho lizu tejdne.. flashbacky zaruceny.. tak ja si to sezenu, no
je tam par dejavu...alespon pro me.
Wotchu tobe ho snad ani nedoporucim bo mam pocit, ze jsi podobne ladena a nebude ti po nem uplne dobre.
neni nad Mexicky masakr motorofkou to vazne neni moje parketa... ale hele holky uz jste konecne videly .. Exorcism of Emily Rose ?
Kukuricny deti jsou skoro pojem ) a budou davat Poltergeissssssst ))
Bóbika :: ahaaa... no ja nak dej potrebuju, vic jak tu krev.. myslim, ze strasit se da i bez krve, ze.. tak nak chytre..
Witch :: no, děj nic moc, tam je hlavně ta krev blééé
Bóbika :: to neznaaam! jaky to je?? doporucujes?.. budis se desem, jo.. no tak to bude asi impresivni kousek..
Witch :: spíš ta nálada není, ale máme teď rozkoukanej jeden z dílů Kukuřičných dětí, jsem se včera večer pořád budila děsem
Bóbika :: neni cas? neni cas?
no na to taky musi nejt ta spravna nalada, to je jasny..
Witch :: on temnotu rád, já teda taky, ale poslední dobou to flákám
Bóbika :: :o) no to jo hele.. jestli je trochu do temnoty, a tadle neni stupidni, tak to by moh zkouknout..
katchenka :: no to zase neznam ja. to musim ocuchnout!
Witch :: doporučím manželovi
Witch :: to ani neznam.. Nevidelas nahodou The Fog ? Nebo I hory maji oci ?
tak sem vcera zkoukla horurek zase po nakym case..
An American Haunting.. no docela dobry to bylo hele.. zadny levny vozirani tel tlupama zombiku... trosku ducharina neducharina, takovy celkem povedeny psycho spis.. a herci to vodehrali dost slusne, kamera dobry, hra se svetlem provedena hodne verohodne..
a ten konec me dostal.. moc chytrej konec..
ke vsemu je to podle skutecnyho pribehu, co se stal nekde v Tennessee v 19. stol. o to je to zajimavejsi..
takze ja davam..
PALEC NAHORU
Bóbika :: no to je krasna nezna a esteticky lahodna zalezitost! :o) naopak! v ramci rozvoje obrazotvornosti jim to klidne spust! ja sem se pokochala moc!
Myslíte, že by si tu hru mohli zahrát moje děti? Nebudou tam žádný sprosťárny, že ne?
A na tu opici kašlu
Frekvence z roku 2000 je dobrá
no tak to moooc peknyyy :o>> to je fakt prijemny, to se neda jinak popsat :o) dikas!
Witch :: to jsou takove dve prijemne hry )
http://www.samorost2.net/samorost1/
http://www.samorost2.net/
samorost? neznam samorost!
katchenka :: no tahle myslenka me taky vzala.. ale ten konec me nak zklamal.. prislo mi, ze se do toho nak zamotal..
katchenka :: hrala si nekdy Samorost ?
Witch :: me se tak kniha libila tak nejak cela zaujala me ta myslenka tehotny Mari Magdaleny
katchenka :: no to by me taky zajimalo.. jestli to aspon ve filmu nebere ke konci takovy podivny nemastny neslany akce, jako v knizce.. ta druha polovina me nak unudila do ztracena
Ja jsem zvedava na to, jak se jim podarila natocit Sifra mistra Leonarda
Bóbika :: to te to teda asi vazne moc nebere..
Witch :: jsem viděla asi dalších 15 minut, to budu mít tak na rok
Jindřiška :: dobry jo? slysela sem o tom, smiseny pocity teda, ale koukla bych na to! ja sem teda hodne na since fiction, nekdy sou tam hodne chytry myslenky, tak to musim ocuchnout, diky!
Bóbika :: od Kingkonga bych si toho asi moc neslibovala.. tak ty efekty, to jo, o tom to taky je, ze jo
Já jsem teďka chytla na HBO Solaris, doufám, že jsem to nezkomolila. A na tyhle fantasy moc nejsem, ale tohle mi vzalo. Byla jsem hrozně ospalá, ale vzbudilo mě to dokonale a dokoukala jsem to do konce. Viděls ste to někdo? Úplně něco jinýho než ty ostatní pitominy z vesmíra...
Bóbika :: ne zatim ne Videla jsem ukazky a protoze me tohle tema nikdy moc nebralo, zatim jsem to ani neshanela. Ale triky dobry
Viděli jste někdo novýho King Konga? Já viděla zatím asi jen prvních 60 minut a nějak mě to neuchvátilo
Jsem tu dlouho nebyla, dneska dávaj v TV Muž bez stínu, taky dobrý, kdo jste to ještě neviděl.
Witch :: nevidela ale asi by mi to nemelo uniknout co
Tak sem kukla na SUPER SIZE ME!!
no to je lecba, to vam povim! brrrr.... este ze me ty hambace nikdy nebraly! to sou ale slusny jedy do tela, co??
videli?? naky emoce??
Witch :: ba ba
katchenka :: no byli to jenom lidi, ze jo..
proste to, co se deje kazdej den a vsude..
Witch :: ja myslim, ze Jezis nezatratil ani jednoho z nich... i kdyz ho zradili.. me se libil ten Petr.. nikdy ze nezradim, pujdu s tebou k branam smrti.. a Jesus se na nej jen otocil a rika.. nez kohout zakokrha, trikrat se me zreknes.
a stalo se.
katchenka :: jojo.. ta lidskos me fakt prekvapila a hooodne potesila.. filmy s touhle tematikou bejvaj casto hodne cernobily a tak to nikdy neni,ze jo..
I pohled na Jidase me potesil.. byl to kamos, zadna vovce prebihajici sem a tam.. no dyt jak voni nasli ted ten svitek, kde se o nem mluvi jako opravdovym priteli a ne zradci, ten asi mota panu hodnostarum hlavu ted.. a to je dobre! :o)
Witch :: ja byla paf. kdyz jsem to videla poprve.
zaprve byl Jezis ve filmu konecne clovek.
Zadruhe mel pochyby, mel strach, mel bolesti.
A neuveritelne trpel. Co se mi na filmu.. no nevim, jestli libilo je presny vyraz ale... byla jsem tak nejak rada, jakym zpusobem bylo to ukrizovani znazorneno. Ne zpusobem.."tak jo, ja si na ten kriz rimsky vojaku teda hupsnu jo a ty hreby hloub.."
Ale tim nechci rict, ze me cizi bolest ve filmu nejak tesi.
Ale bylo to lidsky.
Takze davam 9 z 10.
A jeste se mi libil zpusob vyobrazeni zla... napul zena napul muz napul andel napul dabel.
tak sem kukla na Posledni pokuseni J.Krista
no hele.. musim rict, ze me to docela vzalo, ne ze bych se hrnula do kostela, to jako ne zase.. ale podany to bylo hodne dobre, realistycky a zadny lepeni prazdnou vatou.. az sem z toho cela rozdumana..:o>
videli? libilo?
bude zabijacka