O filmech
Samozřejmě ještě i Anna a král bylo dobrý...
Gejšu neznám, ale hrozně se mi líbil Milenec, nějaký japonský, možná něco podobnýho jako gejša... ale dokonalý...
Byl jsem při tom
Maci :: to jsem nevidela, ale slysela jsem ze je to dobry. Me se strasne moc libila GEJSA - to je krasnej film
No ten moc nemusím... ale taky dobrý...
Maci :: teď naposled jsem se nedívala, ale když jsem ho viděla poprvé, řekla jsem si, že už NIKDY, ale stejně jsem ho ještě pak asi dvakrát zkoukla, no bulela jsem, jak jinak Bezvadnej film... A ještě mě taky vždycky dostal Titanik
Bóbika: tak co Zelená míle, dívala ses? Já měla takový knedlík v krku od řvaní, i když jsem to viděla asi 3x, že jsem nemohla hodinu usnout
Bóbika :: jo, je to trochu bida co
ZuzanaK :: nic zajímavýho v poslední době, co jsem viděla mě nenadchlo
Bóbika :: A stoji to za to ten film? Asi moc ne, kdyz jsi u toho usnula, co?? Mas nejaky tip? U nas maji v pujcovne uplny kulovy, tak premyslim o UPC
ZuzanaK :: jak tam je sex, tak to se na to podívám, včera jsem viděla asi půlku filmu Intimité, pak jsem usnula, ale ten sen, co se mi zdál, stál za to A manžel měl z toho noční můru
ahoj, ja v posledni dobe asi uplne NEJ videla filmecek FRIDA, je o malirce (Salma Hayek), ktera docasne nemohla chodit. Je to plny vasne, emoci i sexu a zivotni sily. Doporucuju, stoji to za to videt !!!
Witch :: já to viděla včera, dívala jsem se na to večer, skoro jsem u toho spala...
hm.. tak jsem dala v kine apocalypto.. hm.. fakt skoda, ze je to tam tak utopeny v krvi .. sice pekna vyprava, dobry kostymi, fajn efekty.. ale skoda pribehu, mohli to vazne udelat odusevnelejsi a vypravnejsi, myslim, ze by tim tenhle film jenom ziskal na hodnote .. zaver: ok, adrenalin se mi zvedl.. ale jako dusevni pokrm to bylo malo..
ahoj, Bóbika se nám zasekla, směje se od 6.1. až doteď
Já se směju ještě teď
Jindřiška :: včera jsme koukali na Volvera, líbilo se to i manželovi
Jindřiška :: no tak to si musis dat THE DOORS hele.. je to sice americky a je to chvilema i dost videt.. ale fakt to stoji za kukacku :O)))
Witch :: The Doors jsem neviděla. To musím napravit. Ale Hair jsou tutový! Já žeru ty písničky. A moc ráda si je zpívám!!
tak jsem sjela behem dvou dni "the doors" a "hair" :O))) .. doporucuji zejmena v kombinaci s prirodnimi latkami prijemne vune :O)))
tak jsem tu s Volverem. Je to oslava ženský energie! Film nepustí po celou dobu, kdy jste s Penelope Cruz v tý španělský atmosféře. Fakt príma kousek, zvlášt pro baby myslim
Znamení ve zdi
Viděla jsem ukázky na "Parfém" , to by mohlo být dobrý
Jindřiška :: jo! .. to je slovo do pranice.. projektor, na ten ja slintam uz nejakej patek.. kam se hrabe bedna.. mrcha diktatorskaa .. :O>>
Jindřiška :: neviděla jsem ani jeden, ale na netu maj tyhle filmy docela vysoký hodnocení, takže se asi líbí
Jinak hlasuju o vyhození televize z okna! Počítač nechat a koupit projektor nejlépe. To by bylo žůžo
Co říkáte Boratovi? By mě zajímalo. Anebo viděl jste někdo "Walk the line"? Nějak se doma neshodujeme
Witch :: televizi nechat, vyhodit PC
naopak! chce to vyhodit televizi s okna.. a delat neco poradnyho
Maci :: chce to víc televizí
já si brečím každej den u Kititimititi nebo u Bořka Stavitele nebo u Kostkáče, že se nemůžu dívat na normální film...
Jsem si dneska odpoledne pobrečela u nějakýho romantickýho filnu v TV
violka :: ses blazen ?) to chodim teprva spat
Já ne.
Ahoj kdo sleduje seriál Neskrotná Lucia každé ráno 8.55
Jeptiška
vcera jsem mela takovej divnej sen.. ale cas byla o tom prijemnejsim.. ze jsem se s par znamejma pohybovala skrz steny ))
no damy...
myslim, ze bysme tu mohly zacit psat spis scenare, co..
Bóbika :: z toho si nic nedelej.. ja jsem mela posledni sen o tom, jak moje zenska ochranka zmlatila moji byvalou sefovou a pak moje kolegyne tancila v tangach v praci hip hop
katchenka :: dneska dopoledne se mi zdálo, jak jsem měla v těle ďábla, dokonce i jméno měl, ale to si už nevybavím. Bylo to skoro jak v tom filmu, cítila jsem jak mě škrtí... no fuj. A když jsem volala manžela, ať mě jde zachránit, myslel, si že to na něj hraju. A zlobil i mýho prcka Krásný sny mám poslední dobou
Witch :: kluci mu občas zapomenou zavřít vrátka, teď už to snad bude OK, už jsem ho skoro oplakávala, že ani pořádnej pohřeb nebude mít Jsme mo mohli rozjet tím šufletem Dobrej horor
takovyho ty mas sikovnyho krecka jo?? ja mela jednoho chytrolina.. zdrhal permanentne.. a jedinej zpusob, jak ho vylakat z jeho rafinovanejch ukrytu bylo nastrazit na nej loveckej salam.. miloval loveckej salam
Jsem si vyložila karty, jestli ji ten opičák sežral nebo ne, vyšlo mi že ne, tak jsem začala zase pátrat a Boban se mnou, normálně ji vyčmuchal, byla zalezlá pod poschoďovou postelí pod šufletem, bylo to o o chlup. To je u nás radosti
katchenka :: já když se toho psiska zeptám, kde je myšička, zaleze pod stůl. Jen doufám, jestli ji sežral, že i s kožichem a nožičkama, abych na to náhodou někde nenatrefila
Bóbika :: mozna si jen odesel na vylet
katchenka :: se mi zdálo o satanovi a ještě o jednom kámošovi, teď abych se ho bála A ráno se nám ztratil křeček, ještě se nenašel, mám obavy, jestli neskončil v psím žaludku
katchenka :: bych zešílela na jejím místě v tý posteli, však ona taky nebyla v pohodě
Bóbika :: a neco mi to hrozne pripomelo..akorat nevim co.
Bóbika :: ja se poprvy bala kdyz byla sama na kolejich ...
Bóbika :: ze prisel malej Damien a chtel pucit kolobezku