cestujete rádi?????????
BAGR :: tak zajdi za doktorem ,ať ti napíše lázně a pojeď také
nafnaf :: se máš taky bych to potřeboval měj se tam hezky a uží si to
BAGR :: mám se fajn,vůbec si nestěžuji,v pondělí odjíždím na rekreaci do Mariánek
nafnaf :: já jsem jenom výkupčí,hlavní šéf je v J.Hradci,v neděli večer vždycky zavolá kolik toho mám a v pondělí už tady stojí kamion to mám jenom takovou bokovku a co ty,co děláš a jak se máš?
BAGR :: budeš pálit a nebo to odvážíš do sběrny????????
nafnaf :: teď už je to v klidu,zbírají se brambory a na to už není takovej kalup teď mám ještě kšeft doma-vykupuju padaný jablka,takže mám pořád co dělat u nás je taky pěkná zima a prší,zatím ahoj
BAGR :: Teď momentálně zase v kolotoči ,zítra začíná výstava Vzdělání a řemeslo a tak jsem dnes celý den aranžovala a zdobila pavilony na jihu se pořádně ochladilo a leje jak z konve .A co ty máš už volněji,nebo zase nastaly podzimní práce ??,,,,,,,
nafnaf :: ahoj,se máš,to bych si taky nechal líbit a jak pořád žiješ?
BAGR :: byla jsem jim na svatbě
nafnaf ::to vypadá na Bartošovou s Pomejem je to supr
BAGR :: na infu máš fotku
nafnaf :: to jsme mohli,tam jsem vždycky chodil pravidelně
BAGR :: no vidíš ,mohli jsme si dát pívko v pivovarce
nafnaf :: ahoj jo docela jsem si máknul to vědít že jsi na živitelce tak bych zajel,podnik dělal v pátek zájezd a mě se moc nechtělo,no snad příště teď pojedu 18.9 do Radešínský Svratky na výstavu dobytka zatím čauky
BAGR :: ahojky ,jsem tady také po delší době ,byla jsem na Živitelce na brigádě ,dnes končila ,tak zaběhnu na net častěji ,co žně ?,to sis máknul v takovém vedru ,viď?,, ahojky
nafnaf :: zdravím po dlouhé době byl jsem na žních a jako naschvál se podělal počítač a až dneska ho přivezli
Dala jsem na info další Holašovice a Přeji ti hezký víkend .Já ho budu trávit v Třeboni u rybníka Svět
Krásný penzion
nafnaf :: pěkný na infu mám taky foto
Až se podíváš ,dám další
BAGR :: v sobotu a v neděli byly v Holašovicích/jihočeská vesnička v UNESCO selské baroko,překrásné domovní štíty /slavnosti řemesel dám ti na info fotku
nafnaf :: svatá pravda
BAGR :: Jsem ráda že se ti líbilo ,na jihu je krásně
nafnaf :: zdravím po dovolené byla supr až budou fotky na cd tak něco hodim na info zatím ahojky
Byla jsem na 15 dní,Dám ti na info fotku Jeruzaléma ,tady u nás na jihu se ti bude určitě líbit,já sice mám do čtvrtka přednášky v západních Čechách,ve čtvrtek ,až přijedu mám jet do Krumlova na otáčko a v pátek mám pracovní večeři,jinak .....do Písku nemám daleko
nafnaf :: no teda to jsi dobrá a jak dlouho jsi tam byla? já byl u moře asi 5krát,a moc mě to neláká jedeme kousek od Písku na nějakej statek,na týden
BAGR :: Kam to bude na jihu???????
BAGR :: já už mám dovolču vybranou ,byla jsem na cestách Egypt----Saudská Arábie---Jordánsko-----Izrael----paráda
nafnaf :: koukám že tady už dlouho nikdo nebyl já jedu za týden na dovču sice jenom jižní čechy,ale co je doma to se počítá
Bóbika :to je mi líto
Necestuji, dřív nebyli prachy, teď není zdraví
zeta :: je to potíž viď ,ale neboj bydlení je samo prvořadéééé a na dovolču se budeš o to víc těšit ,ahojky
nafnaf :: nojo, nejdriv musime vybavit hypotéku, pak přestavbu a pak zase mozna vyjedeme za hranice republiky...
zeta :: zkus trochu našetřit,jinou radu nemám ,vím jak je to v dnešní době s penízkama těžké ,třeba ti to vyjde
cestujeme rádi, jen penízky nějak nejsou
ZuzanaK :: Mě se nejvíc líbilo v Egyptě v Káhiře v muzeu,v U´dolí králů,v Luxoru, u pyramid je to nádhera
Kde se vam libilo nejvic??
nafnaf :: Ja jooooooooooooooo!!!
Kuk Nikdo necestujéééééééééééééééééé????
1holcicka :: ty jsitaky byla všude ,co Florida ?Floridička???????
Ahoj nafíku ,v Paříži jsem byla je to 3 roky ,ale jen na 4 dny ,moc se mi tam líbilo ,ale vše jsem viděla jen v letu,třeba na takové Versaiské zahrady bych potřebovala týden:-)))))))))))
1holcicka :: ahojky holci a byla jsi v Paříži????????
já byla taky na Tenerife ,když jsem tam přiletěla ,chtěla jsem hned domů,jak se mi nelíbila ta černá zem ,a potom jsem si pobyt o týden prodloužila ,protože se mi tam zalíbilo
V lednu bych chtěla na Tenerife
Na Kanárech jsem byla na Grand Kanaria, na Lanzarote , na Fuerteventuře a Hieru
Byla jsi na kanárech?????????
cestuji moc ráda máš něco oblíbeného?
co jste pěkného viděli na cestách ,kam se chystáte? cestujete rádi?????????