cestujete rádi?????????
BAGR :: tyy jo skoro 4 roky
Ahoj, svět se zbořil a já ve svých letech pojedu na vandr pod stan! Potřebovala bych od vás trochu poradit. Nevíte, kde by se dala sehnat nějaká slušná karimatka? Na nějaké karimatky jsem narazila třeba tady: www.army-store.net/karimatky/ , ale přijdou mi docela drahé. myslíte si, že byse dali někde sehnat levněji?
já taky
takže.. zdaravíme..
Dabilor ::
BAGR :: to tě chválíme..
kurde ale tyky bych balil... a jedno co...
taky nemám moc času,ale nakouknout a pozdravit Vás, na to si čas udělám vždy
milca :: asi balí a nemá čas ani nakouknot
Dabilor :: BAGR :: asi nafnaf balí kufry do Řecka,jak vyhrála ve vánoční soutěži na losíky ta se má a já balím taky,za týden jedu do lázní
BAGR :: ha.. jsem myslel že jste to tady zrušili..
APRÍL
BAGR :: nekomentuji ať se mne nezlekne...
Dabilor :: to neva... ale koukám že tady nafnaf už pěkně dlouho nebyla,asi dostane 25 na holou
BAGR :: nojono.. to já nerad...
Dabilor :: tak trochu
jste se mne nějak zlekli co??
BAGR :: no jo... člověk to musí mít pod dozorem tady..
Dabilor :: a sakra,ty jseš všude jako já
ha.. načapal jsem vás..
k Vánocům jsem ti už popřát nestihl, tak alespoň do Nového roku Ti přeji hodně zdravíčka a pohody
nafnaf :: ahóój jsme se dlouho neviděli už pečeš cukrovíčko?
BAGR :: Žíva už 1.9.skončila ,tak stihneš třrba podzimní HOBBY ,to už tolik práce nebude,viď ,pokud bys jel ,dej vědět
nafnaf :: ahoj bohužel,letos už to asi nestihnu snad příště
ahojky ,nepojedeš na Žívu???????????,
nafnaf :: jo,jo, na tom něco bude poslední tři dny bylo horko a dnes se pěkně zatáhlo,už jen čekám kdy začne pršet zatím čauky
BAGR :: To já napsat nemohu,,u nás je počasí tak náladové,že je hezky a během chvilky leje a leje,to letošní léto se mi zdá opravdu podivnééééééééé
nafnaf :: u nás stále nádherné počasí
BAGR ::
nafnaf ::
BAGR :: díky za přáníčko,tobě také přeji hezké letní dny---užívej si ----páčko
nafnaf :: ahóój letní sezeníčko ještě zatím není,vše je teprve ve výstavbě žně zatím nejsou ale příští týden se asi už vyjede do polí,takže času pořád málo a stavba po večerech to je mi líto že tě zastihly povodně ale snad už to teď bude dobrý zatím ahojky a krásný zbytek prázdnin
BAGR :: ahojí,tak jak pokračuješ se stavbou,letní sezeníčko už asi využíváš viď.Mě zase postihla povodeň a tak už mě ani nebaví něco nového budovat,zahradu jsem měla jedno jezero,vodu v garáži po pás a zatopené sklepy,pořád ještě to není pořádně vysušené,ale zahrádka už se vzpamatovává a já pomalu také.Hodně slunečných dní pokud si je můžeš užít v klidu ,ale ty máš teď asi žně a hodně práce viď???????,
nafnaf :: ahóój existuje ještě tato diskuze? jestli ano tak zdravím
nafnaf :: ahój taky to nějak nestíhám když nejsem v práci tak zase dělám doma,dal jsem se do stodoly,shodil jsem střechu,zboural starou garáž,chci si postavit novou dílnu a venkovní posezení takže mám do podzimu co dělat uží si nastávající léto a já se snad zase někdy ozvu,AHÓJ
BAGR :: Jéje je tu zprávička stará už skoro měsíc.Také moc nestíhám PC byla jsem na Slovensku a teď pořád práce na zahradě a tak jsem víc venku než doma . Posílám pozdraveníčko a přání všeho pěkného .
nafnaf :: ahojky dík za sluníčko poslední dobou nějak nestíhám chodit na pc,jak je hezky tak jsem samá práce měj se fajn a užívej si jara
BAGR :: Byla jsem tak trochu víc marod,ale už je to vše v pohodičce .Zdravím a posílám sluníčko
nafnaf :: JÉÉ ahojky,kde jsi byla tak dlouho? no,dneska to skoro na jaro vypadalo,jen to sluníčko ne a ne vylézt a jak jde život?
BAGR :: až dnes jsem zavítala po dlouhé době,zdravím tě----nemáš u vás jaro????????????Pošli kousek ,u nás celý den leje a leje.Měj se ,páčko
nafnaf :: asi néé
ťuky,ťuky,je někdo doma??
nafnaf :: zdravím tě jsem tady nějak dlouho nebyl co je nového?
BAGR :: Ahojky
nafnaf :: budeme slavit v hospůdce,máme to i s muzikou akorát že musím ráno v půl páté do roboty ale jen do devíti,pak to dospím děkuji za přáníčko
BAGR :: No, hospůdka jak malovaná,s tě ma kilama si nedělej hlavu ,kilo sem ,kilo tam na jaře ,až bude hodně práce to zase shodíš,hlavně ,že ti chtná ,a počkej ,ještě nás čeká ta KRIZE,třeba budeme mít i hlad ,tak je třeba se na to připravit.Užij si bezva Silvestra,já tu budu mít vnučky i se psem tak si to moc neužiju //Ale jooo//
nafnaf :: no,vypadá to že jsem přibral snad 20kilo nějaký dárečky jsem taky dostal,od dětí mobil udělal jsem s ním první foto,je na infu jó,a hodně zdravíčka v Novém roce ti přeji
BAGR :: Tak jak je po Vánocích???????
nafnaf :: smůla jako vždycky snad příště se štěstí unaví a sedne i na v..a
BAGR :: Koukám ,že jsme nic nevyhráli
nafnaf :: tak 1holcicka nebo nafnaf? vždyť ono je to vlastně jedno sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo hlavně že si pěkně pokecáme,co nám chybí,snad jenom peníze