cestujete rádi?????????
BAGR ::
nafnaf ::
Johana :: Já ti nevím Johana ::
ahojte všichni,taky ráda cestuji ale jak to tu pročítám,snad bych za to dala i krk,že nafnaf a 1holcicka je jedna a ta samá osůbka nebo se mýlím?
BAGR :: Jéje ,já ti byla tak hodná ,až je mi to samotné blbéééééé.Nějaké ty dárečky už jsem dostala,ale ještě čekám na Mikuláše ,určitě pro mě bude v košíku něco mít A co ty ,nenesekali ti čerti???????Zítra tady budu mít vnučky a v neděli jedu do Vídně na výstavu Van Goga,moc se těším. Tak ať tě čerti neodnesou a měj se
nafnaf :: jestlipak jsi byla hodná?dostaneš dáreček nebo uhlí a brambory? přeji ti pěkný mikulášský den a hezký víkend
BAGR :: tak pozvolna pracuj,jako rekonvalescent,nic se nemá přehánět,ani práce .Hlavně ,že už jsi fit
nafnaf :: zdráv a fit od pondělka už chodím do práce vůbec se mi nechce,nějak jsem si zvykl na to lenošení
BAGR :: Už jsi zdráv a v pořádku???????
BAGR :: Já už doma děti nemám ,ale na vánoce se mi toho tady sejde a sjede moc a moc ,tak toho peču kvanta a docela ráda si s tím zdobením pohraju.Na info jsem ti dala adventní dekoraci ,kterou jsem si udělala na stůl,mám ráda světlo svíček ,hlavně večer
nafnaf :: ahoj u nás se začne péct asi taky až za týden já o to moc nestojim,to děti ,ty to jedí ještě málem syrový
BAGR :: Ještě jsem nezačala ,to je loňská fotka ,zatím pořád ještě někudy poletuji a tak nebyl čas.Začnu s perníčky asi příští týden a cukroví asi ten další týden ,to bude tak akorát:Třeboň se vyvedla
nafnaf :: i tobě pěkný víkend a uží si Třeboň koukám že už pečeš cukroví
BAGR :: Hezký večer jsem si udělala až dneska ,dcera měla módní přehlídku,byla moc hezká ,teď jsem přišla z rautu i ten byl moc dobrý ,skoro jako přehlídka,zítra mám přednášku v Třeboni v lázních ,tak se vybahním ve slatině a nechám se namasírovat,myslím si ,že to bude zlatá tečka za týdnem.Přeju zdravíčko a hezoučký víkend
nafnaf :: a já ti přeji pěkný večer
Přeji ti hezké ranko a den bez rýmy a kašle
nafnaf :: taky sbírám jo takovou dovču bych si nechal líbit
BAGR :: taky sbíráš losíky,,,,,,?????????Taková vyhraná letní dovolená v teplíčku na ostrůvku by nebyla k zahození ,viď? Dala bych si líbit teplé moříčko a píseček sluníčko,nějaký dobrý drink a hezkou muziku a ne zimu, sníh,a tu zataženou oblohu a krátké dny
nafnaf :: i já raději teplíčko včera jsem byl u doktorky a myslel jsem si že už půjdu do práce a ona mě nechala ještě do pondělka doma alespoň ještě oddáchnu
BAGR :: Tak co,marůdku,ještě ležíš a léčíš se???Teď je ti asi v postýlce dobře,venku je zima a ošklivo ,ráno se mi vůbec nechtělo vylézat do té zimy,mám raději teplíčko a sluníčko
nafnaf :: díky,už je to lepší
BAGR :: u nás je dnes hotové boží dopuštění,byla bouřka ,normálně se blýskalo a hřmělo jako v létě a teď chumelí ,že není vidět z okna přes ulici--přeji ti brzké uzdravení
nafnaf :: u nás je to samé a navíc teď začalo pěkně chumelit
Hmmmmmmmmmmmmmmm,to je opravdu výborný lék,ale napřed ta antibiotika.Tady ti máme pořádné povětří a zimu,že by psa nevyhnal,buď rád ,že jsi v peřinách
nafnaf :: ležím,ležím,léky užívám,ale věděl bych i o jiných lécích ale nemůžu protože beru antibiotika zrovna předevčírem mi kamarád přivezl litřík domácí slivovičky
BAGR :: Tak co choroba?????? Už jsi ji zahnal???Asi poctivě ležíš viď ,přeji ti hodně dobré energie na uzdravení ,ahojky
Jakanovka :: zatím se tu nikdo takový neobjevil
Ahoj,cestuje tady také někdo karavanem?
BAGR :: změnila jsem info
BAGR :: Mám tě politovat,je ti hodně špatně?????Tak jen lež ,odpočívej a užívej správně léky ať se ti brzy udělá dobře
nafnaf :: móóc pěkný,hned bych tam skočil ode dneška jsem nemocný tak budu týden odpočívat
BAGR :: Ty foti jsem samozřejmě chtěla ukázat Tobě a ne sobě
nafnaf :: ahojky ,máš na infu foti
BAGR :: Tak už jsem doma ,výlet byl supper,Termály neměly chybičku
nafnaf :: zase na cestách hmmm..,budu muset taky někam vyrazit
BAGR :: hele,u nás taky,je to děs,v sobotu,neděli a pondělí před tím hrozným počasem ujíždím do Maďarska do termálek
nafnaf :: tak už jsem zas tady u nás už dva dny chčije a chčije
BAGR :: chtěla jsem ti dát na info další fotičku ,ale nejde mi to,vůbec se to nenačte
nafnaf :: asi máš pravdu,ale já radči teploučko,u vody,u kiosku,jééééje
Je tam moc hezky ,hlavně na jaře,ale i podzim tam byl docela fajn,i když už nic moc nekvetlo ,zase byly v parcích krásně zbarvené stromy
nafnaf :: podle fotek je to tam asi moc fajn
nafnaf :: v Mariánkách
nafnaf :: pěkné a kdeže jsi to vlastně byla?žiju si docela dobře,jablka už nevykupuju tak je trochu klid
BAGR :: až si ji prohlédneš ,písni,dám další ,a co ty ???? jak si žiješ?,,,,,,přeji ti hezký den
BAGR :: no ahojky,až na ta 3 prožitá zemětřesení to docela šlo,ale měla jsem teď dost velký frmol,tak jsem ani nepsala,napravuji to a dávám ti na info fotičku z podzimních Mariánek
ahojky,tobě se v těch lázní nějak zalíbilo,ani nenapíšeš jak jsi se měla
ahojky - ségra má nové stránky, kde prodává své ručně malované výtvory www.timinka.cz
nafnaf :: tak jak se máme po rekreaci? určitě jsi omládla alespoň o dvacet let
BAGR :: musíš tedy vybrat lepší doktorku,co ti lázně předepíše a vyrazit
nafnaf :: jo to není tak jednoduchý,ta naše doktorka ti nenapíše ani aspirin natož lázně ale jel bych hned třeba někdy