Dárky nebo peníze...?
Já každoročně na všechny narozky, vánoce, svátky všechno kupuju na adropu poukazy. V rodině to milujem. Už jsem několikrát letěla balónem a s přítelem jsme byli i na wellnes pobytu. Super fakt, podle mě tohle udělá radost každýmu.
Já si myslím, že pokud člověka dobře znám,tak je určite lepší dárek. Je to osobní. Pokud člověka moc neznám a nevím co chce (tchán) tak tam jsou lepší peníze. Třeba si nedovedu představit,že bych dala bráchovi penize.Každý rok mu kupuju parfém.. A vždy mu vydrží rok.. Přesně na vánoce.Kupuji na notino.cz a mám to i bez starostí..
Tak já si myslím, že je určitě lepší dávat lidem dárky než peníze. Třeba nedávno jsem bratranci koupila tady rybářské křeslo:www.mlsport.cz/sedacky-kresla-lehatka/
Dárek je určitě je lepší, ale když máš v okolí člověka, kterej ti zahlcuje byt blbostma, třeba jako moje tchýně, je lepší ta obálka
Ahojky, mám na vás takovou otázku. Poslední dobou se začíná rozmáhat styl, že místo samotných dárků se dávají v dárkových obálkách peníze. A je to jak k narozeninám, vánocům, svátkům, ... Moji známí se dělí na dva tábory. Jedni to schvalují a říkají, že je to pro obě strany lepší - člověk si nemusí lámat hlavu nad tím, jestli koupil správnou věc, protože obdarovaný sám nejlíp ví, čím si udělá radost. Druzí s tím nesouhlasí, protože je to pro ně nesoukromé, takové chladné, že nejde ani tak o to, co se koupí, ale že si dáme alespoň trochu práce s výběrem i maličkosti pro někoho, na kom nám záleží. Já přiznávám, že patřím do této druhé skupiny, ale přesto by mě zajímal vás názor a pohled na to