Hot yoga
Holky právě taky chodí do hotoyogy42 a chválí si to , tak se těším, jak si trochu našetřím a bude toho mín tak vyrazím
To počkejte jestli se rozhodnete chodit celý měsíc. to teprve pocítíte jak je život krásný . Koukni na jejich stránky, nabízí slevu na lekce. je to dost výhodné . ( www.hotyoga42.cz/ )
Já jsem z toho tak nadšená, že to tu nejde ani popsat. život se mi otočil vzhůru nohama a je to všechno daleko hezčí a lepší když se rozhodnete pro změnu .
katkakrato :: páni, to je úplný příběh. máte můj obdiv, já teprve zaačínám a objevuju kouzlo a první změny které s yogou přichází
Chodím do Prahy do hot yogy42 a jsem úplně z toho unešená. napřed jsem si to chtěla vyzkoušet protože mě různé druhy cvičení moc nenadchly.. zkoušela jsem jumping, alpining a chodila na pilates ale toto na mě dýchlo nádhernou atmosférou, profesionalitou a dobrou náladou ,která tam vždycky panuje. Cvičím jejich program už 20 den a cítím se jako znovuzrozená. Začnula jsem číst knížku Miluj svůj život a za měsíc byl ze mě úplně jiný člověk . hold mi to hodně dalo .. co vy ? jak dlouho se věnujete ? jak to celé prožíváte ? baví vás to ?
katkakrato :: kam chodíte, jak vás to baví ? povídejte , ráda si popovídám se stejně nabytým člověkem
Kápla jste mě do noty. Moje oblíbená relaxační činnost :3