babička důchodka
Jsem také babka v důchodu, Bydlím v Ostravě.Za vnoučátky /6 let a 8 měsíců/ jezdím k Jihlavě a za syny do Prahy. Všichni mi prchli kvůli zaměstnání. Ještě štěstí, že mám internet, tím pádem mám kontakt se svými dětmi.
CIBULINECKA :: tak dneska budeš hlídat broučka ať je hodný a babičku nezlobí hezký den
Tak jak se máš??
ahojky , přijd častěji, my už se tu docela známe a jak jsi viděla měli jsme i sraz tak přijd na hlavní diskusi Já jsem z Prahy a ty?
ahojky Babibi,jsem moc ráda,že se aspon někdo ozval.Ráda sem chodím,když mám chvilku čas.Ted poslední jsem dostala od mladých důvěru a Honzíka /vnouček/občas hlídám.Je to takový náš rozumbrada,ale dobíjí mi baterky.Když mi je nejhůře,tak si na něj vzpomenu a hned je nálada o poznání lepší.Měj se moc krásně a když budeš moct,tak se ozvi,budu moc ráda a nebudu se cítit tak sama.Papa
ahoj cibulinecko,teď jsem se dostala do tvé diskuse a koukám nikdo se ti ani neozval,to je smutné myslím si že nás babiček tu zase tolik není,abychom se občas nemohly potěšit a pobavit .tak se tu někdy ozvi .jsem taky babička důchodka jako ty a bydlím v u Rakovníka.tak ahoj
Krásné vánoce a štastný nový rok,přeji všem lidičkám