pro ty, co zapomněli co vlastně chtěli
Witch :: ...to by bylo smutný...sněhuláka sem uplácal, posadil na zábradlí, vyfotil a zkoušel poslat....nešlo to...se káčátka zeptej jestli jí už přišel?
wasabi :: jo!
a ne ze to bude jako s tim snehulakem pro Katchi! :oP
:o>
Witch :: ...tak já ho vyfotim a pošlu....
wasabi :: hehe..
mi poslu fotku! toho tvyho vlka SORBOOONA! :o)
Witch :: ..ufff ufff....už dobrý?...je to jsem rád...sorbon taky...von tyhle noční akce moc nemusí...vypadá drsně, tesáky jako tesák, to joo....ale nedělá nic jinýho než čučí jak vycpanej vlk do dálky...
wasabi ::
to sem te ale vydesila, co!
sak sis to zaslouzil! 8o]
Witch :: ....hned jak jsem dočetl, cos napsala, šel jsem si raděj zamknout a pustil jsem sorbona...že budeš takhle krutá, jsem nečekal.......
wasabi :: rek kdo jako?? ty??
ty si o to este rikas?? no tjutjutju ale.. si koledujes, holomku...
Witch :: ...ještě ráááda by sis je pak olízala, tlapko.....chooo chooo chooo...pak už to neplatí, musíš dneska...
Witch :: nejdu.. rozmyslela sem si to.. nebudu si spinit tlapky!
sak ja neco vymyslim, se neboj..
Witch :: ...tak jáááá čééékáááám...už deš?
pocekj ty zmetku!
Witch :: ...shit...madarskej tatar.....noooo...tos dlouho vybírala...a už tě svezl na koni?....ty maj podle legend dobrý, tatarskej kůn, německý auto..
tatar !
madar
Witch :: ...není jo?...a kterej pa?
wasabi :: no nevim, jestli to zachranim tim mym jednim vochraptelym hlasem sice.. no ale v to doufam!
to neni anglan ty papriko! este toho trochu!
Witch :: ...chee cheee, takže trošek bojuješ...pojed zpátky, anglána vem s sebou...hele začíná léto, koupání, výlety, slunce...volby, na ty bys měla přijet, musej dopadnout dobře...KSČSSD půjdou od válu a pomálu půjdeme k normálu...
wasabi :: co to mas na ty fotce v infu prosim te???
wasabi :: hm.. hele kolikrat uz sem si rikala, nakopu to do kufru a frcim, sou to tu takovy divnolidi trochu na muj vkus.. ale zatim sem to este ustala, no..
Witch :: ..sem rád, že i tebe to těšíí..jak to tam v anglicku, nechceš už se vrátit, co?
wasabi :: no hlavne ze uz je to dobry teda!
Witch :: ...nooojooo, sakra, hned to napravím....měl tedka trochu honičky ale už dobrý...
Yira :: ... ...joooo joooo...tak to jsi tady na dobrý adrese
wasabi :: no kde litas kluku?? uz tejden si nevymet pavouky tady hele..
Yira :: ze nas rad vidis
sakra co jsem to sem chtěl napsat ?
katchenka :: pche! velky Beda ..
povest o cloveku vubec nic nerika.. je to proste jenom povest..
Witch :: a jeje.. moje spatna povest, jak pravil óóó velky Beda, je jeste spatnejsi
katchenka :: ajoooo...
tak to pardooon!
:o>
Witch :: a jak vis, ze se tim trestam?)
katchenka :: neblazni holka, se prece nebudes takle fyzicky trestat!
Witch :: a jeste si mezi tim pohazuje koulema snehovejma teda pochopitelne jezis ted jsem velmi impertinentni, jdu se zbicovat.
katchenka :: sem si to myslela.. sicaaak jeden.. takle mi patla nutelu kolem pusy..
Witch :: von neuka von proste keca
wasabi :: uka!
Witch :: ..jasný no...se vypařil po cestě no....naštěstííííí, že jsem ho alespon vyfotil
wasabi :: ja myslim ze Katchi chtela opravdickyho ale!
ne nakou virtualni patlanici.. co?
leda dyby byl animovanej.. to tak jedine.. :o>
katchenka :: třesky plesky.... ....zkoušim nejde to
wasabi :: si normalne vymyslis ))
zeta :: tak buráky jsem teda ještě nezkoušel...jedu pro ně...
katchenka:: ted jsem ti chtěl poslat sneuláka a je to nějaký kouslý, čoveče.....tak jenom, že jsem na něj nezapomněl jo
katchenka :: není, je to určitě něčím nastavené, aby to na tom buráku drželo jako kůrčička křupavá, je to moc dobré
katchenka :: ja myslim ze wasabi neni uplne ohnivy.. je takovy stiplavy! kousavy! pichlavy!
a jako mor, jak si dam malinko, patlam a patlam to zas a zas
zeta :: to ofsem musi palit tak, ze ti ohen z nozder tryska
jedla jsem buraky obalený ve wasabi, dobrej pamlsek teda vam reknu, v delvite prodavaj plechovcicku cca za 70 káčé
katchenka :: noo..
ja uplne taky ne... teda.. tak se nekoho zeptame.. nebo nektere teda
Witch :: to nemuzu posouditi
katchenka :: jaa teeez!
je to este vostrejsi nez tedy paaan Wasbaaak!